Võimendades kasvu, rikastades tulevikku: Personaliteenused eesmärgiga arendada nii ettevõtet kui ka selle töötajaid.

Mõistan, et personalitöö ei ole ainult lühiajaliste murede lahendamine, vaid tegemist on ettevõtte ja töötajate pikaajalise edu toetamisega. Pakun laiaulatuslikke lahendusi, mis hõlmavad endas värbamist, talendiarendust, töötajate kaasamist ja palju muud. Minu eesmärk on luua harmooniline töökeskkond, kus kõik saavad õitseda.

Tutvu teenustega

Aitan ettevõtte strateegiast ja eesmärkidest tulenevalt luua personalistrateegiat ja tegevusplaani. Personalistrateegia annab raamistiku inimeste juhtimisel, mis aitab saavutada ettevõttel seatud eesmärke.

Tööjõu vajaduse protsessis kaardistan kui palju ja milliseid töötajaid ettevõte, tulenevalt tegevusvaldkonnast ja seatud eesmärkidest, vajab. Muutunud ärikeskkonnas võib tekkida vajadus olemasolevate ametikohtade efektiivsuse kaardistamiseks. Ametikoha tööaja mõõtmine on juhtimise tööriist tööprotsesside efektiivsemaks muutmisel.

Tööjõu otsing ettevõttest ja meeskonnast lähtuvalt. Värbamisteenuse terviklahendus võimaldab leida meeskonda sobiv uus kolleeg. Kasutan uue töötaja leidmiseks ettevõttesse lisaks tavapärastele meetoditele (CV, kodune ülesanne, rühmatöö jne) ka DiSC® isikuomaduste profiili teste. DiSC test võimaldab toetada uue inimese sisseelamist uude rolli ning meeskonda. DiSC testide kasutamine värbamisel tagab suurema tõenäosuse pikemaks koostööks uue meeskonnaliikmega.​

Soovin toetada arengus ettevõtte kalleimat vara s.o inimesed. Olen pühendunud sinu ettevõtte töötajate arengu toetamisele. Leiame parimad lahendused sinu ettevõtte vajadustele ja eesmärkidele. Koos loome töökeskkonna, kus iga töötaja tunneb end väärtustatuna ja inspireerituna.

Scroll to Top